Noorder eiland!

23 januari 2010 - Bulls, Nieuw-Zeeland

Jooehioe!

we zijn nu op het noorder eiland!

Prut weer!

de ferry ging allemaal maar net goed.

Net als in NL, heb je verschillende terminals, vlieland boot en texel bv,

wij stonden dus om 05.15 keruig in de rij voor de verkeerde boot! KVT! (gvd)

onze boot gemist en bijbetalen voor nieuwe rit om 10.00 uur!!!

en het regende ook nog enorm! even balen maar goed, toch onderweg. De boot tocht was prima, spelletje etc. Regen en bewolkt dus weinig gezien van de tocht. wel jammer. Waarschijnlijk op de terug weg wel.

Nu onderweg naar Taupo. Is een hele mooie omgeving met een hoop te zien!

Bar in de weer met de tickets op dit moment want de aangegeven data dat we wilden vliegen zitten vol, dus moeten ze op zoek naar andere data en daar kunnen weer een paar weken verschil in zitten.

Komt vast goed!

Werk zoeken blijkt echt zoeken!

We zitten net tussen twee seizoenen in eigelijk dus is er niet zo heel veel. Vandaar dat we besloten eerst naar het noorder eiland te gaan. In hastings schijnt ook veel plukken te gebeuren. We gaan het zien.

Als de regen straks ophoudt is het vast prachtig allemaal hier! Haha, ken je dat.

Soms heb je even een beetje een prut dag. letterlijk en figuurlijk.

Gelukkig hoeven we geen tentje op te zetten...

Het plan is om straks na Taupo naar Hastings te gaan voor werk en dan uiteindelijk in Auckland het busje te verpatsen.

Even een kleine update dus van hier.

We zijn erg beneiuwd naar Nelis, de nieuwe aanwinst van Jaap en Irma. Voor bezoek tijden moeten jullie ze maar even bellen of contacten. ;)

dikke doei en we faxen!

Dan weer teru naar Christchurch waar we vandaan vliegen. Nog even hallo te doen bij Marietje en Mark als ze dit natuurlijk gezellig vinden en dan hoppa door naar Singapore!

1. Per:
    23 januari 2010
    wat zijn jullie toch een heerlijk stel!!!!!!!!!!!
    lekker samen wachten in de regen op de verkeerde BOOT!!!!!!!
    wij zijn blij dat jullie genieten,alleen we beginnen jullie nu echt wel heel erg te missen.
    vooral michelle vraagt elke dag hoe lang het nog duurt voordat jullie thuis komen.(lief he)
    nou luitjes geniet nog maar lekker.
    dikke kus michelle monja per
  2. Patricia:
    24 januari 2010
    Zo, de oversteek achter de rug. Wel balen zeg van die ferry. Nou maar hopen op een top job. Hoop dat het zonnetje gauw weer gaat schijnen bij jullie. Hier ligt de sneeuw alweer. Dave is erg benieuwd naar de pannenkoekenfoto's :)
    Groetjes van ons allemaal.
  3. mevr. Wurmbauer:
    25 januari 2010
    Hallo Daan en Sophie,

Het heeft even geduurd voor ik weer een reachtie kon geven op jullie webside. jammer dat jullie de boot hebben gemist, ik niet, ben 23 dec, naar Seattle gegaan en 4 januari naar Sydney daar een south pasific cruise gemaakt. Gisteren 24 jan. weer terug gekomen. Kan nu weer jullie reis via email volgen. Hoop dat jullie nog erg veel genieten. Groetjes vanM.Wurmbauer.
  4. daan:
    25 januari 2010
    wat een fijne reacties weer! dank voor dat!
    Mvr, Wurmbauer, ik moest inderdaad nog aan u denken. Hoop dat de reis prachtig is geweest!
    Groeten van Sophie en Daan
  5. Marijt en Pat:
    27 januari 2010
    Dag lieverds!
    Soms zit het tegen, soms zit het mee! Heb ik ook weleens...Maandag lag ik heerlijk plat op mijn rug in de eksterstraat, altijd fijn om de sneeuw van dichtbij te bekijken. De treinen doen hun best, maar de tijd gaat te snel, dus elke dag nog vertraging. Onze poes, Mo had ook een off-day, wij laat thuis, dus laat eten. Maar ook nog regen en een gevecht met een andere kat. Hierdoor had hij een nagel in zijn hoofd staan.... Morgen wordt het vast een prachtige dag en bij jullie zal de zon ook stralen! Dat weet ik zeker.
    Dikke kus Marijt