Op naar Nieuw Zeeland!

30 september 2009 - Calgary, Canada

jeshjesh!

morgen vliegen we weer terug naar LA, een paar uur overbruggen en 13 uurtjes naar Nieuw zeeland! wordt een beste trip maar als we er zijn, ben ik JARIG! ben benieuwd wie er allemaal op me feesie komen... ;)

nieuwe avonturen wachten op ons! Canada was tegek en we zouden makkelijk nog langer kunnen blijven! maar aangezien het ook hier kouder wordt en er sneeuw op komst is, is het ook prima om richting de zomer in nieuw zeeland te gaan!

dusss,

tot in nieuw zeeland lieve lezers, en de groetjes aan iedereen!

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. LarcoMoes:
    Goeie reis liefies!

En Daan, alvast van harte met je 28ste verjaardag! Wow! En pas in NZ je cadeautje openmaken he! ;-)

Kuskus
  2. Hanna:
    1 oktober 2009
    wowowow wat een lange reis, maar is vast allemaal vergeten als je je verjaar mag vieren in NZ!!!!!

veel plezier!

liefs!
  3. Tineke:
    Manussss,

Ik was echt van plan om op je feestje te komen maar het vliegtuig zat al vol dus redde het niet om op tijd te zijn ;-) Maar ik zal een biertje op je proosten!! Hele fijne verjaardag en een goede reis

Kus uiteraard ook voor fie!

10ieeeeeeeee
  4. Jaap en Irma:
    1 oktober 2009
    filmpje gezien hoor van vuur laai op, lachu natuurlijk, Jullie zijn me het stelletje wel!
    Ook Bert op vakantie, eindelijk eens zonder Ernie!
    Kan hij ook eens uit zijn dak gaan.
    doei lovedones.
  5. Per:
    1 oktober 2009
    Die € 1.75,- kun je in je jeweetwel douwe!!
    11 maanden beetje nikse en dan nog geld vrage.
    Skandalig.

Evengoed goeie vrienden hoor en alvast een fijne birthday.

Kus van Per en Monja
  6. Melvin, Maartje en Mees:
    Hee skatties!
    Veel plezier in NZ!
    Geef Mark en Mariet veel knuffels van ons!!!!
    Stuur even een sms als jullie er zijn (liefst een beetje schappelijke tijd :) Dan kunnen we jullie bellen, ook wel weer eens leuk. Het skypen gaat overigens ook super he. "la la la" Mees vindt het ook geweldig.
    Veel liefs Maartje
  7. roeby:
    Dag lieverds,
    Heel veel plezier in Nieuw Zeeland en werkse natuurlijk want dat wordt weleens een keer tijd!
    Misschien dat jullie wel een dirty job krijgen.
    Het skypen zit er nog niet helemaal in bij ons maar dat hadden jullie vast al door maar we blijven het proberen.
    En Daantje, alvast van harte gefeliciteerd!
    X Roeby
  8. Tiny Blankendaal:
    Hoi Daan en Sophie,

Heel veel plezier in Nieuw Zeeland, en Daan van harte gefeliciteerd met je verjaardag, dikke xxxx ook voor Sophie.
    Liefs JO&10i
  9. Dave:
    3 oktober 2009
    Gefeliciteerd. En maak je brief maar open!
    Dikke kus (ook voor Sophie, die extra lief voor je moet zijn vandaag)
  10. Saskia:
    3 oktober 2009
    Veel plezier nu in NZ en fijne verjaardag Daan.

Geniet van alles en elkaar.
  11. Vendelino:
    3 oktober 2009
    Daan, vuile, smerige, lage, o nee haha dat was voor iemand anders die 28 werd.
    Gefeliciteerd man!!!

Have fun, ouwe zak. Op zoek naar Oud Zeeland zou ik zeggen. Dat moet daar toch ook ergens in de buurt zijn.

Rustig aan met de Kiwi's daar of maak er een smoothie van, teveel vitamines die ... er toch weer uit.

groeten uit Alkmaar dit keer..

De oude Vendel.
    say hi to Phietje for me
  12. will:
    Lieve Daan

Van harte gefeliciteerd met je 28ste verjaardag.
    Bijzonder om zo hoog in de lucht en zover van huis jarig te worden.
    Pak je kadootje uit en we zullen met z'n allen voor je zingen
    kus Harry en Will
  13. daan:
    4 oktober 2009
    wow wat een hoop lieve reacties mensen!
    hier alles top! helemaal angekomen en afgevallen ook btw.
    thanks alot! tot snel met fotos en videos!